Brighton

I påskeuken tok jeg en av mine årlige Londonturer. Nå er det slik at jeg har sett store deler av bysentrum på grunn av mine mange besøk der, så det var artig å prøve noe nytt. Det ligger flere godbiter bare et “steinkast” unna med tog. Denne gangen besøkte vi både Brighton og Windsor, som leverer!

IMG_6195

IMG_6208

IMG_6192

IMG_6200

Brighton ligger en time unna London med tog, helt sør ved kysten i landet. En vindfylt og idyllisk småby i Engelsk målestokk. For de som har besøkt Camden i London, så minner denne byen veldig om det strøket. Du finner spennende gatekunst, musikere, fargerike butikker og spisesteder rundt alle gatehjørner. Byen består av den kjente “Brighton Pier”, som er en lang brygge med tivoli og spillehaller. I tillegg har man den lange strandpromenaden som strekker seg “milevis” med små boder, bademuligheter (om temperaturen tillater det), barer og utesteder.

IMG_6222

IMG_6221

IMG_6220

IMG_6219

IMG_6216

IMG_6180

IMG_6175

Jeg kunne virkelig ha tenkt meg å bodd i en by som Brighton. Den bærer preg av at folk er mer avslappet enn i storbyen og har et stort mangfold av ulike typer mennesker.

IMG_6181

IMG_6187

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s